Residential by Chung Lin, Lee

Chung Lin, Lee Presents The Eternal Day, Eternal Night Residential

CHUNG LIN,LEE, the project leader of the award winning design Award Winning Eternal day, eternal night Residential explains, This former public housing apartment-turned-office space is situated next to a street lined with trees. Its basement lends a five-step elevation to the first floor, which adds to the majestic effect of the display window. On the outside, the display windows are made with clean-cut metal frames, and put together to form a fan-shaped screen. Its decisive angles and liveliness throws different reflections and shadows with the changing daylight, and when night falls and the lights come on, it is another sort of art altogether, attracting the attention of passersby. .

Residential by Chung Lin, Lee Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=47685

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Award Winner homepage.

Popular Designers
Copyright © 2010 - 2018 Award Winner - awardwinner.net - All Articles